dilluns, de febrer 12, 2007

juguem amb P3 i P4 (cicle mitjà)

El passat dilluns 29 de gener els nens i nenes de P3 i P4 van tenir una petita sorpresa! Els alumnes de cicle mitjà van preparar un seguit de jocs per els més petits amb la intenció de fer una petita jornada de convivència amb ells. Així doncs, amb unes quantes indicacions del mestre d'educació física, van fer servir la seva imaginació per fer 2 circuits d'obstacles i un joc ben conegut per tothom, el rei diu.

Els nens i nenes de P3 i P4 van quedar ben bocabadats en veure aquells jocs i després de seure en rotllana i escoltar ben atentament les indicacions que els seus guies els donaven per començar a jugar. Primer, un circuit on havien de llançar una pilota en una diana, després saltar de cercle a cercle seguit d'un camí de raquetes i totxos d'on no podien caure. Per acabar, passar per sota uns pals i encertar un cercle en un con.

Quan tots varen acabar van anar al següent circuit on passaven per uns cercles, s'enfilaven per uns bancs i corrien fent zig-zag a uns totxos, per acabar fent una divertida voltereta ajudats pels nens i nenes de cicle mitjà.

En l'últim joc, tots els petits van seure en una banc i havien d'imitar el que fes el seu "rei", tocant-se el nas, els cabells, les orelles, la panxa, aixecar les cames, etc.

Roger (mestre especialista d'educació física)